Cream strategii eficiente cu rezultate directe

Intelegem nevoile reale si le transpunem intr-o strategie online adecvata

Web Development

Suntem alaturi inca de la primii pasi, de aceea va oferim un serviciu de web development pentru a pune in practica ideea dvs. la cele mai mici preturi de pe piata.

Promovare Online

Un business fara clienti este mort, de aceea ne dorim sa va promovam online exact la clientii care deja va cauta afacerea

Web development

Cu o experienta de peste 10 ani de programare, va asiguram un website creat cu cele mai noi tehnologii online. Incercam intotdeauna sa aducem la viata ideea dvs. in cel mai scurt timp posibil.

Online marketing

Suntem certificati Google AdWords de peste 5 ani, iar experienta acumulata garanteaza o optimizare si o eficientizare a campaniei de marketing online. Scopul nostru este sa va propulsam catre potentialii clienti la cele mai mici costuri.

Sales optimization

Daca aveti deja o campanie activa pe Google AdWords si Facebook Ads, cautam intotdeauna acele mici detalii ce pot fi optimizate, detalii care pot asigura o reducere a costurilor CPC cu pana la 75%.

SEO Optimizare

Daca SEO nu ar fi implementat, atunci toti banii din bugetul dvs. de promovare vor fi fost degeaba! O optimizare SEO va garanteaza un loc pe prima pagina SERP atunci cand potentialii clienti va cauta pe Google.


Optimizarea continua si targetarea eficienta, doua lucruri importante in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.